پیامرسان فوری چگونه میتواند کسبوکارمان را بهبود دهد؟
پیامرسان فوری چگونه میتواند کسبوکارمان را بهبود دهد؟
پیامرسان فوری نامیست که به اپلیکیشنهایی چون تلگرام، واتساپ، گوگلگروپ یا نسخههای ایرانیاش نظیر بله، گپ و... اطلاق میشود. که البته قسمت «فوری»اش، درهای جدیدی به روی ارتباطات گشوده است و از همین رو، میانبری طلایی برای بهبود کسبوکار هم طلقی میشود. اینروزها، گلسرسبد این پیامرسانها تلگرام است. اپلیکیشنی که ظرف ۲۴ ساعت از ارائهی اولیه، توانست هفت میلیون کاربر جدید را جذب خود کند. بسیاری معتقدند که دلیل موفقیتش، یککاسه کردن اپلیکیشنهای دیگری مانند واتساپ، یاهو مسنجر و اسنپچت بوده است.
پیامرسان فوریپایهی این اپلیکیشن بر فضای ابری است و این ویژگی باعث شده که کابران بتوانند با دستگاههای گوناگون به پیامهای خود دسترسی داشته باشند. تلگرام رایگان است، حجم اطلاعات کاربران محدودیت ندارد. تازه، هیچ تبلیغی در این اپلیکیشن نخواهید یافت. از طرفی عصای دست خیلی از کاربران شد؛ چراکه با تلگرام میشود هر نوع فایلی را بازنشر و همرسانی کرد. به تعبیری گاهی، جستهوگریخته، جاینشین ایمیل هم میشد (البته در زمینهی انتقال فایل). اگر شما هم از این پیامرسان فوری استفاده میکنید، پس حتماً نوشتهی زیر به کارتان میآید، از دستش ندهید یا هم میتوانید در ادامه به این نوشته مراجعه کنید.
۱. فرستههای جذاب و مرتبط با کارتان را بازفرستی یا همرسانی کنید هر چیزی که حس کردید به حرفهی کاریتان مرتبط است همرسانی کنید؛ خواه جُستار، نوشته، فایل و عکس باشد و خواه چیز دیگر. بدین گونه شما در چشم دیگران، خودتان را فردی نشان میدهید که در این حرفهی خاص متبحر و علاقهمند است. این حرکت، بهترین راهکار برای گسترش شبکهی ارتباطی و افزودن به دنبالکنندگانتان است. البته، یادتان باشد که مطالبات باید از منبعی موثق و معتبر تهیه شده باشد و مطلبی پرمغز باشد. هرچهقدر محتوای تولیدشدهتان بکرتر باشد، افراد بیشتری جذب نوشتههایتان میشوند.
۲. روی رابط کاربری برنامهنویسی تلگرام، ابزار کارتان را بسازید تلگرام اپلیکیشنی متنباز است و اجازهی دسترسی به کد مرجع خود را به همهی افراد میدهد. برای همین است که خیلی اپلیکیشنهای دیگر توانستهاند با استفاده از کد تلگرام و بیپرداخت هزینه، پیامرسانهایی شبیه تلگرام بسازند. البته امکاناتی که تلگرام برای کاربرانش فراهم کرده، محدود به رباتها نیست. کما این که افراد میتوانند با استفاده از کدهای تلگرام، اپلیکیشنی انحصاری بسازند و ویژگیهای مطلوبشان را هم به آن بیفزایند.
۳- یکبند تبلیغ نکنید! اگر از تلگرام برای رونق کسبوکارتان استفاده میکنید، حواستان باشد که تبلیغات همیشگی و تکراری، گرهای از کارتان نخواهد گشود. کابران پستهایی را میپسندند که ارتباط برند با مشتری را بیفزاید، نه اینکه مدام محصول خاصی را جلوی چشمش بیاورد. کلید اصلی ایجاد حس تعلق مشتری به برند، ارتباطات عمیق است. برای این کار سعی کنید چیزهایی را پیدا کنید که کاربران به آنها اهمیت ویژهای میدهند. سپس دربارهی این مسائل و محصولات و خدمات صحبت کنید. اینگونه است که کالای خود را به آنها میشناسانید.
۴. مسابقات کوچک راه بندازید مطرح کردن پرسشی ساده یا برگزاری مسابقات کوچک باعث روانه شدن ترافیک زیادی به سایت شما خواهد شد. هدایایی که برای برندگان مسابقه در نظر میگیرید باعث میشود که فرستهی شما در جامعهی مجازی بهسرعت همرسانی شود. مثلاً تعداد بازدید بیشتر (seen)، تعداد رأی بیشتر یا گرفتن عکس سلفی با محصول، فکرهای جالبی برای مسابقه هستند. پس دستدست نکنید، فقط کافیست فکرهای جالبان را با کابران مطرح کنید و قوانین را برایشان توضیح دهید و آنها را به همکاری دعوت کنید.
۵. شبکههای اجتماعی دیگری هم دارید؟ خب لینکش را معرفی کنید از دنبالکنندگانتان بخواهید که از صفحهی شما در سایر شبکههای اجتماعی هم دیدن کنند. اینگونه محبوبیت شما نیز افزایش پیدا میکند. فقط یادتان نرود که از آنور بوم نیوفتید. زیادهروی در لینکدادن ممکن است نتیجهی عکس بدهد و مصداق همان «یکبند تبلیغکردن» باشد. درضمن، توجه داشته باشید که ماهیت هر شبکهی اجتماعی با دیگری فرق میکند، پس پستهایی را همرسانی کنید که با جامعهی کاربری شبکهی دیگر، همخوانی داشته باشد.
۶. فقط دستِ بگیر نداشته باشید، دستِ بده هم داشته باشید یعنی اگر کاربری پست شما را همرسانی کرد سعی کنید لطفش را جبران کنید. اگر به علاقهمندی دنبالکنندگانتان توجه کنید، خواهید دید که آنها بیش از پیش تشویق میشوند و حتی ممکن است دیگران را هم به کانال یا گروه شما دعوت کنند.
۷. در باهمستان مجازی، فعال باشید! بله تعجب نکنید، دنیای مجازی همچون باهمستان است. یعنی شما با هم هستید. این را در نظر بگیرید که در این باهمستان هر چه محتوایتان بیشتر باشد، جذابیت بیشتری خواهید داشت. پس، تهیه ایمیلهای جالب یا مطالب بکر در وبگاه شخصیتان (اعم از فیلم و صوت) و همرسانی و بازنشر آن در تلگرام و پیامرسانهای فوری میتواند بازدید وبگاهتان را بالا ببرد و تعداد دنبالکنندگانتان را افزایش بدهد. در این باهمستان، در گفتوگوها شرکت کنید، به سؤالات دیگران پاسخ دهید و خودتان را به آنان بشناسانید. برند خودتان را بسازید و در پایان پاسخ میتوانید آنان را دعوت کنید که برای اطلاعات بیشتر سری به وبگاهتان بزنند یا عضو کانال تلگرامیتان بشوند. مغز سخن را در یک بند جمع کنیم، تلگرام پیامرسانی رایگان است که همه به آن دسترسی دارند، هر که محتوای مفیدتری داشته باشد و تبلیغ بهتر، گوی سبقت را از دیگران میرباید.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *