نقش طراحی در موفقیت حرفه و کسبوکار (بخش دوم)

نقش طراحی در موفقیت حرفه و کسبوکار (بخش دوم)
از جمله کارهایی که سرمایهگذاری روی آن قطعا موفق و بهصرفه خواهد بود، طراحی در کسبوکار است. در صورتی که ظاهر و ویترین فروشگاه شما از طراحیهای جذابی برخوردار باشد، شما افزایش دنبالکنندگان و خریدار خواهید بود و حتما در انتهای روز فروش و سودآوری شما بیشتر خواهد بود. در واقع ضامن موفقیت و پیروزی شما، عملکرد و طراحی محصولات نهاییتان است.
به یاد داشته باشید که جذبکننده خریداران شما، طراحیتان خواهد بود و دو عامل دیگر ضامن نگهداری آنها. برای آنکه بتوانید از این سه عامل نهایت استفاده را برای برنامهریزی کاری خود بکنید، بهتر این است که هدف یا اهداف طراحیتان مشخص و معلوم باشد. اصولاً یک طراحی خوب به نوعی داستانی جذاب را برای دنبالکنندگان و مخاطبان به تصویر میکشد؛ به طوری که این داستان میتواند چرخه نوآوری و خلاقیت را به کار انداخته و برند و شرکت شما را منسجم کرده و نمایش دهد. در مرحله بعدی لازم است که همیاری و همکاری را میان تمامی کارکنان شرکت به جریان بیندازید؛ چرا که مطمئنا همه کارکنان و کارمندان به میزان اهمیت طراحی واقف نیستند و نیاز به آگاهی و یاددهی دارند. پس از این مرحله، نوبت به مرحلهای میرسد که در آن نیاز است که شما تمامی ابزار و دادههای لازم و مورد نیاز بخش طراحی خود را فراهم آورید. لازم به یادآوری است که مواردی که به آنها اشاره خواهیم کرد از ارکان اصلی و مهم طراحی هویتی برند شماست:
طراحی در کسبوکار نماد:
از خصوصیات و ویژگیهای یک نمادگذاری خوب سادگی و بیآلایشی، وقار، وضوح و شفافیت و ماندگاری آن است. در صورتی که نماد شما از کیفیت بالایی برخوردار نباشد، برند و شرکت شما هم بیکیفیت دیده خواهد شد. رنگ: یک طیف رنگی برای برند و نماد خود برگزینید؛ طیف رنگی که برندتان، انرژی و محصولاتتان را برای همگان آشکار کند. نمادی باکیفیت که دارای یک طیف رنگی جذاب و خیرهکننده باشد، تا حدودی موفقیتتان را تضمین میکند. گرافیک: استفاده از علائم و نمادهای گرافیکی زیبا و مطلوب، به خصوص در طراحیهای وبسایت شرکت تاثیر شایانی در ذهن دنبالکننده و مخاطب خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *