نام شرکتهای محبوب و سرچشمهی اصلی نامگذاریشان (بخش دوم)

در گذشته نام شرکتهای محبوب را باز کردیم و گفتیم علل نامگذاری برخی از شرکتهای محبوب را بررسی خواهیم کرد. در این صفحه میتوانید جستار پیشین را بخوانید: بخش اول
نام شرکتهای محبوب[/caption] Wikipedia این شرکت در ابتدا با نام نوپدیا ( Nupedia ) شروع به کار کرد. آنها یک دانشنامه رایگان اینترنتی بودند که مقالاتی تهیه میکردند که توسط کارشناسان و از طریق یک جریان رسمی نوشته میشد. در سال اول توانستند 12 مقاله در نوپدیا منتشر کنند که این روندی کند و غیر قابل قبول داشت. آنها با فکر سرعت بخشیدن به کار خود به سراغ موسس سایت Wikiwikiweb (وارد کانینگام) رفتند. واژه Wiki در زبان هاوایی به معنای سریع است؛ که با تلفیق آن با نوپدیا، ویکیپدیا به جهان معرفی شد. در ابتدا این دو در کنار هم کار میکردند اما در سال 2003 تمام مقالات نوپدیا به ویکیپدیا منتقل شد و نوپدیا از کار افتاد.
نام شرکتهای محبوب
Yahoo! در اوایل سال 1994 جری یانگ و دیوید فیلو وبسایتی به نام « راهنمای جری و دیوید برای شبکه جهانی وب » طراحی کردند. این راهنما قابلیت جستوجو در وبسایتها را داشت و چندین ماه بعد به یک جستوجوگر محبوب جهانی مبدل شد. جری و دیوید در اواسط همین سال، نام یاهو را بهجای نام قبلی اتخاذ کردند. یاهو در لغت بهمعنای فردی است که دارای ظاهر و رفتاری زننده است.
HTC ممکن است اکثر مردم تصور کنند که HTC تنها مخفف کلمه High Tech Computer است. اما این نام به نوعی نشاندهنده موسسین این برند نیز هست: H.T. Cho و Cher Wang. LG در سال 1958 پس از جنگ جهانی شرکت گلد استار جهت بهبود بخشیدن به صنایع الکترونیک کره جنوبی تاسیس شد. پس از مدتی این شرکت با کمپانی Lucky ادغام شد ولی آنها همچنان با نامهای جداگانه خود، محصولات را وارد بازار میکردند. سرانجام در سال 1995 برای رقابت بهتر در عرصه جهانی تصمیم گرفتند تا نام LG که مخفف کلمه Lucky-Goldstar و همچنین شعار این شرکت Life's Good بود را برای شرکت خود اتخاذ کنند.
Mozilla در اینجا میخواهیم به نام اتخاذ شده توسط شرکت سازنده مرورگر FireFox که Mozilla است، بپردازیم. در سال 1994 تیم Netscape که به دنبال نامی خاص برای مرورگر Mosaic بودند، میگشتند که سرانجام آن رسیدن به نام Godzilla بود و لوگوی اولیه آنها نیز که در سال 1994 طراحی شد، به شکل گودزیلا بود. آنها از ترکیب این دو نام به اسم Mozilla رسیدند.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *