مدیریت شبکههای اجتماعی؛ برنامهی روزانهی مدیریت شبکههای اجتماعی (بخش ۲)

مبحث برنامهی روزانهی مدیریت شبکههای اجتماعی را که دیروز بررسی کردیم به یاد دارید؟ اگر فراموش کردید پیشنهاد میکنم نگاهی بیندازید، چون بحث امروزمان دقیقاً در ادامهی همان بحث دیروز است. دو دقیقه تحلیل دادهها برای یک برنامهریزی منظم در نشر مطالب باید پربینندهترین نوع مطالبی را در شبکههای اجتماعی پیدا و شناسایی کنید. برای انجام این کار میتوانید از ابزارهای تحلیلی مطالب شبکههای اجتماعی که در قسمت بعدی به آن میپردازیم، بهره بگیرید. تحلیل مطالب شبکههای اجتماعی نیز نیازمند توجه های خاص و مربوط به خود است که باید نکاتی را در رابطه با آن در نظر داشته باشید. این نکات را میتوان به ۴ بخش زیر تقسیمبندی کرد:
- آگاهی: این نکته نشاندهنده تعداد مخاطبان و دنبالکنندگان کنونی شما و دنبالکنندگان بالقوهای که میتوانید جذب کنید است.
- همکاری و مشارکت: نمایانگر میزان ارتباط و درگیری مخاطبان و دنبالکنندگان با شرکت یا برند مربوطه.
- تبدیل و تغییر: این نکته نمایانگر میزان موثر بودن مطالب نشر شده در تبدیل کردن کاربران و مخاطبان به مشتریان و دنبالکنندگان.
- درگاه مشتریان: نشاندهنده وضعیت و شکل فعلی برند یا شرکت شما از نظر و دیدگاه مشتریان و دنبالکنندگان.
سه دقیقه زمانبندی در صورتی که زمان کافی جهت بررسی روزانه مطالب شبکههای اجتماعی خود ندارید، میتوانید از ابزارهای مدیریتی و زمانبندی خودکار بهره گیرید. این گونه ابزارها توانایی مشاهده و بررسی همزمان چندین کانال و حساب کاربری را دارند که باعث صرفهجویی زیادی در وقت و زمان شما خواهد شد. جهت این برنامهریزی و زمانبندی در نشر مطالب در شبکههای اجتماعی میتوانید از راهحلهای زیر بهره بگیرید:
برنامهی روزانهی مدیریت شبکههای اجتماعی فیسبوک: نشر مطالب جذاب و طولانی و بهرهگیری از پستهای تصویری و ویدیویی. یک یا دو نشر در روز کفایت میکند. توییتر: بررسی و مشاهده جذابیت و بازدهی انواع صورتهای نشر: متن، تصویر، ویدیو و همچنین نشر لینک. در صورت بهرهگیری از مطالب منابع دیگر حتما از هشتگ یا اشاره @ استفاده کنید. همچنین ایجاد فاصله زمانی کافی توییتهای خود را جهت جلوگیری از اسپم شدن حساب کاربری در نظر بگیرید. لینکدین: جهت نشر مطالب، مقالات و نظرات مدیرانتان از این شبکه اجتماعی بهره بگیرید؛ همچنین برای نشر مطالب جدیتر جهت تحت تأثیر قرار دادن مخاطبان و دنبالکنندگانتان. اینستاگرام: استفاده از نشر انواع مطالب چون ویدیو، تصویر، پخش زنده، استوری و نیز تصاویر و ویدیوهای پشت صحنهها از فعالیتهای عوامل برای نشر محصولات یا خدمات جدید شرکت یا برند در این شبکه اجتماعی مناسب است. منبع

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *