خطاهای متداول در بازاریابی اینترنتی

در بسیاری از مواقع رعایت کردن برخی نکات در رابطه با راهکارهای بازاریابی افزون بر اینکه باعث کاهش هزینهها خواهد شد، نتایج و دستاوردهای بهتر و مفیدتری را به دنبال دارد. خطاهای متداول در بازاریابی اینترنتی به بررسی نبایدهایی میپردازد که شما در بازاریابی اینترنتی حتماً باید آویزهی گوشتان کنید. برخوردار بودن از یک راهکار بازاریابی مناسب نیاز به برنامهریزی خوب، خوانندگان، مطالب و کانالهای خوب و مناسب است. در حقیقت مشکلات موجود در بازاریابی اینترنتی به قدری سخت و دشوار است که گاهی اوقات بازاریابان شرکتها و برندها برخی اشتباهات را بهطور مداوم تکرار میکنند.
بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات انجام شده امروزه در حدود ۵ هزار برنامه جهت کمک و آسانتر کردن مشکلات حرفه و کسبوکار موجود است و تنها در حدود ۹ درصد از بازاریابان میتوانند تمرکز خود را بر روی یک روش خاص متمرکز کنند و نتیجهای که به دنبال دارد این خواهد بود که شرکتها و برندها تمایلی برای اجرای راهکارهای بازاریابی انتخاب شده نداشته باشند و تلاشی جهت جلب رضایت و خشنودی دنبالکنندگان و مخاطبان به کار نگیرند. حال اینکه اینگونه اشتباهات تنها در خصوص راهکارهای بازاریابی شرکتها و برندها نیست بلکه درباره حرفهها و کسبوکارهایی که به دنبال افزایش جذب دنبالکنندگان و مخاطب هستند نیز وجود دارد.
در روزهای آتی به بررسی این خطاها میپردازیم . اولین این خطاها «دستکمگرفتن اهمیت اطلاعات موجود» است. بسیاری از کسبوکارهای در حال رشد اهمیت اطلاعات موجود را در توسعهی راهبردهای بازاریابی دست کم گرفته و زمان کمی را به بررسی اختصاص میدهند. حالاینکه هرروز اهمیت استفاده از اطلاعات و تحلیل درست آنها بیشتر میشود. هرچهقدر اطلاعات بیشتر و هدفمندتری به کاربران داده شود، زمینههای شناخت مشتری و محصولات فراهمتر میشود. از همینروست که شرکتها نباید حدومرزی برای جمعآوری و استفاده از اطلاعات در نظر بگیرند.
خطاهای متداول در بازاریابی اینترنتی مثلاً شرکتهای مشاوره، به هر کلمهی کلیدی به چشم فرصتی جدید نگاه میکنند؛ فرصتی برای جمعآوری اطلاعات برای پیدا کردن مخاطبان جدید. این شرکتها حجم زیادی از کلمات کلیدی را ساختهاند تا به موتور جستوجوی هر مشتری کرورکرور کلمهی کلیدی تقدیم کنند. اهمیت ندادن به اطلاعات موجب میشود شرکتها دورنمای ارزشمندی را بر باد بدهند یا نتیجهگیریهایشان غلط از آب در بیاید. علیخصوص هنگامی که نیازهای شخصی مشتریان باید مشخص شود. برندها میتوانند اطلاعات دلخواهشان را از طریق مصاحبه با مشتری، نظرسنجی و وارسی زمینهی بازار تأمین کنند. اگر تجزیه و تحلیل مناسبی روی اطلاعات جمعآوریشده انجام شود ممکن است درآمد شرکت را تا ۱۵ درصد افزایش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *