بهینه سازی برای موتور های جستجوگر (سئو)
سئو چیست؟
سئو مخفف کلمه ی انگلیسی Search Engine Optimization و به معنای بهینه سازی سایت برای موتور های جستجوگر است.به هر اقدامی که به صورت مستقیم و توسط کاربر برای بالا بردن رتبه سایت در موتوری های جستجوگر مانند گوگل، بینگ و یاهو صورت می گیرد سئو و بهینه سازی گفته می شود.به طور مثال شما با بهینه سازی سایت فروشگاهی به فروش بیشتر و برندینگ بهتر می رسید، اما با سئو سایت خبری شما تنها به بازدید کننده بیشتر و در نتیجه رتبه السکای بهتر و در آخر برندینگ بهتر دست پیدا می کنید.سئو داخلی به طور کلی شامل موارد زیر می شود: تولید محتوا استاندارد بودن قالب لینک بیلدینگ داخلی
متاتگ ها
اوايل شروع سئو
در اوايل سال 1990 اولين موتورهاي جستجو کار خود را آغاز کردند؛ بعضي از محبوبترين آنها Infoseek،Alta Vista و Yahoo بودند.در آن زمان مردم موتورهاي جستجو را به ديد يک ليست فهرست شده نگاه ميکردند که همانند صفحه زرد، بهینه سازی اوليه بر اساس حروف الفبا انجام ميشد. در اين ليست صفحاتي همچون AAA در بالاي اين ليست وجود داشتند. با رشد مداوم اينترنت موتورهاي جستجوي جديدتري ظاهر ميشدند که از الگوريتمهاي رتبهبندي پيچيدهتري استفاده ميکردند. اين الگوريتمها با معيار تراکم کلمه کليدي ( تعداد دفعاتي که يک کلمه کليدي يا يک عبارت در يک صفحه استفاده شده تقسيم بر تعداد کل کلمات صفحه) و برچسبهاي شبيه key-words براي فهم محتويات وب سايتها استفاده ميکردند. به دنبال اين رشد سئو براي بيشتر ديده شدن سايتها فعاليت خود را شروع کرد. با توسعه رتبهبندي صفحات توسط موتورهاي جستجو، مهندسين سئو به دنبال پيدا کردن راههايي جهت تاثيرپذيري در رتبه بندي اين موتورها چه با استفاده از روشهاياخلاقي و چه غير اخلاقي روي آوردند. يک مقاله که توسط نيويورک تايمز در نوامبر سال 1996 چاپ شد راجع به توسعهدهندگان وب صحبت کرد که براي قرار گرفتن در بالاي صفحه نتايج جستجو از روشهاي غير اخلاقي سئو استفاده ميکردند. اين مقاله توضيح ميدهد که چگونه توسعهدهندگان وب به راحتي يک سايت را به همراه کلمات کليدي ويژه که معمولا در پشت گرافيک سايت پنهان شده است، بارگذاري ميکنند که در نتيجه موتورهاي جستجو اين کلمات کليدي را شمارش کرده و رتبه بندي سايت را افزايش ميدهند. همان طور که گفته شد بدست آوردن رتبهبندي بالا براي کلمات کليدي خاص در اوايل کار خيلي راحتي نسبت به امروز بوده است. با بکار گيري روشهاي غير اخلاقي در آن زمان قرار گرفتن در بالاي ليست نتايج جستجو تضمين شده بود. امروزه الگوريتمهاي موتورهاي جستجو پيچيدهتر شدهاند و خيلي سخت است که مهندسين بهينهسازي بتوانند موتورهاي جستجو را دستکاري کنند، البته اين بازي موش و گربه بين مهندسين سئو و موتورهاي جستجو امروزه نيز وجود دارد و ادامه پيدا خواهد کرد.
تفاوت SEO و SEM
SEO : تمامی فعالیت ها جهت افزایش رتبه بندی سایت (ranking) که به صورت رایگان و طبیعی صورت می گیرد را سئو یا بهینه سازی برای موتور های جستجوگر می نامند. SEM : تمامی فعالیت ها جهت نمایش وب سایت در قسمت های خاصی از صفحات جستجو که به صورت غیر رایگان و با پرداخت هزینه به موتور های جستجوگر می انجام را Search Engine Marketing می گویند. موتور جستجوری گوگل چگونه کار می کند؟ (موتور های جستجوگر چگونه به محتوای آنلاین دسترسی دارند؟) به طور کلی موتور های جستجو طی 3 مرحله مطالب یک وب سایت را خوانده ، رتبه بندی و نمایش می دهند :
- کرال یا خیزش : فرض کنید یک صفحه در وب سایتی وجود دارد که گوگل توسط لینک یا هر چیز دیگری به این صفحات دسترسی دارد. این صفحات در گوگل توسط لینک با یکدیگر در ارتباط هستند گوگل دارای خزنده هایی (bot-Spider) می باشد که سعی می کند لینک ها را پیدا کند و همچنین آن صفحه را بخواند و توسط لینکی که در آن صفحه موجود است به صفحه و های بعدی به شیوه ی قبل مراجعه کند و تا جایی که ممکن است لین ها را دنبال کرده و اتصالات لین صفحات مختلف سایت را بدست آورد.
- ایندکس یا دسته بندی : در دنبال کردن صفحات گوگل سعی میکند تا آن صفحه را کامل بخواند و برای این کار از ساختار های مشخصی استفاده می کند که برخی از آن ها عبارت اند از :
- شناسایی URL
- عنوان آن صفحه یا TITLE
- بررسی کلمات کلیدی استفاده شده در آن صفحه
سپس سعی می کند یک معنا و مفهومی را از آن صفحه استخراج کند و آن را در یک دسته بندی ساختار یافته قرار دهد نکته : در هنگام طراحی سایت دقت کنید تمامی صفحات به یکدیگر لینک دهی داشته باشند در صورت عدم وجود لینک و اتصالات بین صفحات ، گوگل با شانس کمتری می تواند آنها را بررسی نماید. نکته : دیدگاه گوگل در خواندن و بررسی کردن هر صفحه نسبت به صفحه دیگری متفاوت است ، گوگل جهت بررسی سایت به کد های آن صفحه نیز مراجعه کرده و آنها را نیز بررسی می نماید شما نیز می توانید این کار را انجام دهید تنها کافی است لینک زیر را در URL BAR وارد نمایید. View-source : لینک وب سایت البته شما می توانید از روش زیر نیز بروید وب سایت خود را باز نموده و سپس کلیک سمت راست زده و بر روی گزینه view source page کلیک نمایید. 3-بازیابی اطلاعات : پس از خواندن و دسته بندی صفحات حال وقت این است که یک کاربر کلمه ای را در موتور جستجوگر جستجو می نماید و این موتور های جستجو به دنبال پاسخ یا موضوعی خاصی کلیه صفحات موجود در پایگاه اطلاعاتی خود را که به آن کلمه کلیدی مرتبط باشد را در posting List قرار می دهند اما گوگل همه ی آن صفحات را به ترتیب خاصی نشان نمی دهد در واقع با داشتن الگوریتم های خواص آن هارا دسته بندی می نماید. PageRank یکی از الگوریتم های اولیه گوگل که از نام یکی از بنیانگذاران گوگل به نام Larry Page گرفته شده است این الگوریتم فرمول های بسیار پیچیده ی ریاضی می باشند که بر اساس فاکتور های مختلفی دسته بندی می کنند که کدام کلمه کلیدی در کدام صفحه ارتباط بیشتری با در خواست کاربر دارد و آن صفحات را در نتایج خود به نمایش می گذارند. سئو در حالت کلی به دو دسته تقسیم می شود. سئو داخلی On-Site کلیه فعالیت ها و تکنیک های جهت بهینه سازی وضعیه داخلی سایت شما از جمله : بررسی کارایی وسرعت سایت ، متاتگ ها ، ساختار های لینک ها ، لینک های داخلی (متن هایشان) ، نقشه سایت ، فایل Robot.txt، چگالی کلمات را سئو داخلی سایت می نامند. سئو خارجی Off-Site کلیه موارد و فعالیت هایی که مربوط به خارج از وب سایت شما می باشد و جهت افزایش ترافیک و بهبود رتبه سایت در نتایج جستجی موتور های جستجوگر به آن ها نیازمند می باشید ، که برخی از آنها عبارت اند از : بک لینک ها، بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی، بلاگ نویسی، ایجاد کمپین های تبلیغاتی و ... می باشند.
سئو و انتخاب کلمات کلیدی مناسب (دسته بندی کلمات کلیدی) یا (انواع کلمات کلیدی) در سئو
- Head Keyword : کلمات کلیدی که به صورت کلی و عامیانه بوده و میزان جستجو آن توسط کاربران زیاد است.
این رشته از کلمات کلیدی دارای رقابت بسیار زیاد در رتبه بندی نتایج موتور های جستجو می باشد.
- Lang Tail Keyword : کلمات کلیدی خاص که به موضوعی خاص اشاره می کنند و میزان جستجوی آن توسط کاربران کم می باشد.
این دسته که به کلمات کلیدی دم در دراز نیز معروف می باشند دارای رقابت کمتر می باشند و در نتیجه با سرعت بیشتری می توان رتبه خوب در این کلمات در موتور جستجو به دست آورد.
نکته : در ترکیب کلمات کلیدی بهتر است از ترکیب کلمات کلیدی دم دراز و هد ها استفاده گردد.
کلمات کلیدی برند و غیر برند :
کلمات کلیدی برند : این کلمات شامل نام شرکت/ سازمان و برند شما می باشند ، انتخاب و استفاده ی مناسب از این دسته از کلمات کلیدی به شدن به برند سازی شما کمک می کند توصیه می شود از این کلمات به نحوی استفاده نمایید که کاربران مخاطبان شما درفاز های اقدام باشند.مخاطبان جهت خرید خرید محصولی خاص از برند شما ، این کلمات را جستجو خواهند کرد.آنها شما را می شناسند و می خواهند مواردی از قبیل قیمت محصول شما زمان شروع جشنواره و تخفیف های شما را مطلع گردد. کلمات کلیدی غیر برند : هدف مخاطبان از جسجوی این دسته از کلمات آکهای از موضوعی اساس نیاز و دغدغه های ذهنی آنهاست و کاربران برند و نام تجاری شما را نمی شناسند و تنها به دنبال کلمه ای جهت پاسخگویی به سوال و نیازشان می باشند. هر چه مخاطبان هدفشان را بهتر بشناسید به نیاز هایشان نزدیک تر می شوید و پاسخ مناسبی که آنها به دنبالش هستند را به آن ها دهید.
متا تگ چیست؟
Meta Tag متنی است که در داخل کد های HTML وب سایت شما قرار گرفته است ، توجه داشته باشید که این تک تاثیری به روی ظاهر وب سایت ندارد و جهت کمک به موتور های جستجو در شناسایی بهتر وب سایت استفاده می شود. جهت مشاهده ی متا تگ های سایت کافی است به Page Source یا Source Code صفحه وب سایت خود مراجعه کنید.
تک عنوان Title Tag
این تگ موضوع صفحه ای وب سایت را به موتور های جستجو اعلام می کند و در واقع همان عنوانی است که به صورت لینک در صفحه نتایج موتور های جستجو نمایش داده می شود.
تک توضیحات Meta Description
تک توضیحات به مقیاس خلاصه ای از محتوا و آنچه که قرار است در یک صفحه وب سایت داشته باشیم نکته حائز اهمیت خالی نگه نداشتن این قسمت زیرا در صورت عدم استفاده از این تگ خود موتور جستجو بخشی از متن صفحه را به انتخاب خود برای این قسمت در نظر می گیرد.
تگ آلت Alt
این تگ جهت استفاده برای محتوای تصویری ، ویدیویی و فلش ها می باشد ، انتخاب تگ مناسب مهم ترین عامل کمک به تشخیص این دسته از محتوا توسط موتورهای جستجو می باشد.
نقشه سایت Site Map
اگر به دنبال رتبه بندی خوب در صفحات موتور های جستجو می باشید به نقشه سایت نیاز دارید سایت مپ فایلی است لیستی از تمامی اطلاعات صفات شما را تهیه کرده و رابطه ی بین آنها مشخص می کند و به جهت یابی کاربران و همچنین موتورهای جستجو کمک خواهد کرد.
فایل Robot.txt
یک فایل متنی است که به ربات های وب (اغلب موتور های جستجوگر) می گوید که کدام یک از صفحات وب سایت بررسی شود و کدام یک بررسی نشود.
چرا استفاده از فایل Robot.txt مهم است ؟
تصور کنید وب سایت شما دارای صفحات زیاد می باشد زمانیکه که خزنده های موتور های جستجو شروع به خواندن یک صفحه می کنند تمامی و تک تک کد ها و المان های موجود در آن صفحه را بررسی می نماید و این عمل تاثیر زیادی در سرعت سایت و نمایش صفحات وب سایت شما دارد پس در این صورت اگر صفحاتی در سایت وجود دارند که به دلایلی و اهداف سازمانی شما نیازمند index شدن ندارند بهتر است کد های دستوری لازم را در این فایل قرار دهید.
کد های وضعیت Http
100 Information درخواست شما در حال پردازش می باشد. 200 Success درخواست شما با موفقیت ثبت شد. 300 Redirection درخواست شما دریافت شده است و پردازش آن به دلیل ریدایرکت شدن آدرست مورد نظر به جایی دیگر انتقال شما به آدرس جدید کمی زمان بر خواهند بود 400 Client ERROR درخواست از سمت کاربر دریافت شده اما در سرور وجود نمی باشد. 500 Server Error در حال حاضر سرور با مشکل روبرو است. 301 Moved Permanently جابجایی همیشگی 302 Temporary Redirect جابجایی موقت 404 Page Not Found صفحه مورد نظر یافت نشد 410 Gone این صفحه و درخواست برای همیشه 500 Internal Server Error خطای داخلی از سمت سرور 503 Service Unavailable خدمات سرور در دسترس نمی باشد(برای منطقه جغرافیایی خاص)
توضیحات تکمیلی
در مقاله های قبل درباره ی مجوزهای لازم برای شروع این کسب و کارها صحبت کردم. در مقاله قبلی هم درباره نکاتی که صاحبان کسب و کار آنلاین لازمه درموردش بدونند توضیحاتی دادم حالا امروز در این مقاله میخواییم درباره یک مطلب خیلی مهم صحبت کنیم و اون مطلب مهم سئو هست. چیزی که اگر دربارش ندونید یا اطلاعاتتون کم باشه انجام کسب و کار اینترنتی براتون غیر ممکن میشه، بله، رعایت کردن سئو در سایت خیلی مهم و قابل اهمیته
تعریف سئو
قبل از هر چیز بهتره سئو رو به زبان ساده تعریف کنم. اول که خود کلمه سئو همانطور که از اسمشم مشخصه یک کلمه انگلیسیه که از کنار هم گذاشتن حروف اول کلمات Search Engine Optimization (بهینه سازی برای موتورهای جستجو) ساخته شده اینم برای این که بدونید این کلمه از کجا اومده.:)
خب حالا این سوال ها پیش میاد که :
-
موتورهای جست و جو کارشون چیه؟
-
موتورهای جست و جو به چه دردی میخورند ؟
-
اصلا بهینه سازی این موتورها معنیش چیه؟
خب حالا برسیم به جواب این سوالا
موتور های جستوجو کارشون چیه؟
کلا در قرن ارتباطات به هر سیستمی که در بین اطلاعات خیلی زیاد، داده های خاصی که میخواییم دربارشون اطلاعاتی داشته باشیم پیدا می کنند موتور جست و جو می گویند. البته این تعریف خیلیی ساده و ابتدایی هست موتورهای جست و جو کاربرد های زیادی دارند و کارهایی که انجام میدن خیلی بیشتر از چیزی هست که گفتم و مهم این هست که بدونید جس
موتورهای جست و جو به چه دردی میخورند ؟
بارها و بارها شده که معنی کلمه ای رو نمیدونستیم، پیگیر اخبار روز بودیم، قیمت طلا و سکه رو میخواستیم یا دنبال خرید محصولی بودیم و هزارتا چیز دیگه که میخواستیم درباره اون مورد اطلاعاتی داشته باشیم و بهمون پیشنهاد شده که توی گوگل بگردیم تا جواب سوالاتمون رو در کمترین زمان ممکن پیدا کنیم. و البته واقعا هم جواب سؤال های خودمون رو خیلی دقیق و کامل از منبع های مختلف پیدا کردیم و بهترین راه حل پیدا کردن جواب، همین گوگل بوده. خب گوگل یکی از موتورهای جست و جو هست که همونطور که از اسم موتور جست و جو مشخصه یعنی کارش جست و جو هست در بین منبع های خیلی زیاد میگرده و اطلاعات مورد نظر ما رو در صدم ثانیه نمایش میده. موتورهای جست و جو دیگه ای هم مثل yahoo،Bing و … وجود دارند اما هیچ کدوم مثل گوگل قوی نیستند. تقریبا 70 درصد کاربران از موتور جست و جو گوگل استفاده می کنند بخاطر همین محبوبیت گوگل، سایر موتورهای جست و جو مورد توجه و استفاده کاربران قرار نمی گیرند. خب موتورهای جست و جو رو توضیح دادیم و کارشون رو هم گفتیم حالا برسیم به جواب سوال بعدی این موتورها چطور بهینه می شوند و نقش سئو این وسط چیه؟
اصلا بهینه سازی این موتورها معنیش چیه؟
فرض کنید چندتا فروشگاه و مغازه همگی کنار هم در یک محله قرار دارند و همه اونها فروشنده یک نوع محصول هستند مثلا همگی پارچه فروش باشند وقتی همه یک محصول یکسان دارند مسلما مشتری برای خرید حق انتخاب بیشتری دارد . پس باید اون مغازه یا فروشگاه یک مزیت خوب نسبت به رقبا داشته باشه تا بتونه مشتری ها رو خوب جذب کنه، حالا اون ویژگی چی میتونه باشه؟ معمولا مشتری ها وارد مغازه های سرنبش و بزرگ تر می شوند و کمتر پیش میاد که مشتری خریدش رو از مغازه های سوت و کور که آدرس پرتی دارند و زیاد مشخص نیستند و اصطلاحاً تو کوچه و پس کوچه هستند انجام بده. یک وب سایت که رتبه سئو خوب و بالایی داشته باشه مثل همون فروشگاه یا مغازه سر نبش هست، همون مغازه ها که بخاطر موقعیت مکانیشون قیمت خیلی بالا و مشتری های خیلی زیادی دارند. حالا اگر شما یک سایت با سئو خوب داشته باشید که خدمات مختلفی رو در سایتتون ارائه بدید یا محصولات مختلف برای فروش داشته باشید وقتی که مشتری ها به دنبال محصولات یا خدماتی باشند در موتورهای جست و جو که در همین مقاله دربارشون توضیح دادم به دنبال نیاز های خودشون میگردند و سایت های مختلف براساس نیازشون به اونها نمایش داده می شود.
اهمیت سئو
هر چقدر رتبه سئو یک سایت بالاتر باشد موتورهای جست و جو اون سایت رو در صفحه نتایج بالاتر نشان می دهند.
- طبق بررسی های که انجام شده بیش از 80 درصد کاربران نیازی های خودشون رو در صفحه اول نتایج پیدا می کنند و به ندرت پیش میاد که کاربران صفحه های بعدی نتایج رو نگاه کنند.
- 70 درصد کاربران حتما روی سه سایت اولی که در صفحه نمایش قرار دارد کلیک می کنند و خرید خود را انجام می دهند و نیازهای خودشون رو برطرف می کنند.
- تقریبا 50 درصد از کاربران فکر می کنند سایت هایی که در ابتدای صفحه نتایج نمایش داده می شوند سایت های بهتر و قابل اعتمادتری نسبت به رقبا خود هستند.
پس اگر سئو سایت خودتون رو بالاتر ببرید موتورهای جست و جو سایت شما رو در صفحه نمایش در رتبه های بالاتری نمایش می دهند این یعنی 80 درصد کاربران به سایت شما مراجعه می کنند. اگر مثال پارچه فروشی رو در نظر بگیریم سایت شما حکم همون مغازه سر نبش یک خیابان شلوغ رو داره البته داشتن یک سایت خوب با انجام کار سنتی زیاد قابل مقایسه نیست. در کسب و کار سنتی هر چقدر یک مغازه در موقعیت مکانی عالی و خوبی هم قرار گرفته باشد مشتری هاش محدود به یک محله خاصی هستند یا فوقش محدود به یک شهر خاص هستند به ندرت پیش میاد که مشتری های اون مغازه یا فروشگاه از شهرهای دیگه باشند اما در کسب و کار آنلاین هیچ محدودیتی وجود ندارد از تمام نقاط دنیا مشتری ها محصولات شما رو میبیند و مقایسه و انتخاب می کنند. این یک مزیت بزرگ کسب و کار آنلاین دارد که بازار گسترده ای دارد.
در آخر
در این مقاله سئو رو به زبان خیلی ساده تعریف کردیم و اهمیت سئو رو هم گفتیم ولی خب به همون اندازه که سئو مهم هست بالا بردن سئو سایت هم تخصص میخواد و نیازمند صبر، داشتن اطلاعات کافی و به روز کردن این اطلاعات هست. البته از قدیم «گفتند کار را به کاردان بسپار» اگر میخوایید با خیال راحت سئو سایتتون بالا بره بیاید این کار رو به یک شرکت معتبر بسپارید که در این کار متخصص باشه و این کار رو در کمترین زمان ممکن براتون انجام بده. اما اگر از اون دسته کسایی هستید که دوست دارید بیشتر درباره سئو بدونید یا از اون دسته آدما که دوست دارید خودتون همه کارها رو یاد بگیرید و انجام بدهید , این کار نیاز به زمان بیشتری داره چون اول شما خودتون باید یاد بگیرید و بعداً انجام بدهید و البته کمی هم سخته اما خب هیچ کاری هم غیر ممکن نیست. میتونید منتظر مقاله های بعدی باشید تا درباره بالابردن سئو صحبت کنم .
پکیج مقدماتی سئو و بهینه سازی وب سایت برای وردپرس و دیگر سایت ها
در اینجا خدمات قابل ارائه در پک پایه سئو را برای شما شرح خواهیم داد. لازم به ذکر است که وب سایت شما پس از طراحی شدن می بایست تنظیمات اولیه که شامل معرفی به موتور ها جستجوگر و ... می باشد را دارا باشد. شما با سفارش این پکیج به طور کامل می توانید سایت خود را سئو بیس نمایید. مدت زمان مورد نیاز برای انجام پروژه سئو و بهینه سازی وب سایت 1 ماه می باشد.
خدمات قابل ارائه در این پکیج |
معرفی وبسایت به گوگل وب مستر تولز |
ساخت اکانت گوگل آنالیتیکس و انجام تنظیمات مربوطه و اتصال آن به وب سایت |
انجام تنظیمات لازم در گوگل که شامل معرفی نقشه سایت، معرفی شبکه های اجتماعی، تعیین کشور، زبان سایت، معرفی کلمات کلیدی و توضیحات سایت به موتورهای جستجو و سایر عملیات مورد نیاز برای ایندکس بهتر مطالب در موتورهای جستجو است. |
تعیین مطالبی از سایت که باید در گوگل ایندکس شوند و مطالبی که ایندکس آنها ضروری نمی باشد و به سئو آسیب می رساند. |
ساخت صفحاتی در سایت که به سئو و بهینه سازی سایت کمک می کند مانند صفحات 404، Humans و... |
بررسی محتوای موجود در سایت از نظر سئو و بهینه سازی و رفع ایرادات فعلی برای داشتن محتوای مطابق با استانداردهای سئو بر اساس اولویت کلمات کلیدی. |
اصلاح آدرس های سایت و بهینه سازی آن. |
رفع ایرادات احتمالی موجود در سایت که به سئو آسیب می رسانند. |
ایجاد بهینه سازی فایل Robots.txt |
بهینه سازی ابر واژه های صفحات مهم وب سایت |
بهینه سازی هدر های H1, H2, … |
آنالیز نقشه وب سایت در صورت وجود |
آموش سئو مطالب به مدیر وب سایت جهت انجام سئو و صفحات |
چک نمودن وب سایت به مدت 1 ماه (زیر نظر گرفتن روند پیشرفت سئو سایت) |
سئو نمودن تصاویر با نام نوشته |
سئو کردن نمونه کار ها بر اساس اسم آنها |
اضافه سازی گوگل آنالیتیکس به پنل مدیریت و قابلیت گزارش گیری |
ارائه گزارش فعالیت های سئو بعد از یک ماه |
اضافه سازی پلاگین های سئو مربوطه به وب سایت |
بهینه سازی تصاویر وب سایت |
پکیج ماهانه برای سایت های وردپرسی و دیگر وب سایت ها
سئو محتوا خدمات قابل ارائه در این پکیج به شکل زیر می باشد.
1- ورود اطلاعات در وب سایت |
2- سئو کردن اطلاعات وارد شده در وب سایت |
3- انجام سئو تصاویر |
4- انجام سئو ویدیو ها در وب سایت |
5- تبدیل محتوا به محتوای قابل قبول از نظر سئو |
6- تنظیم لینک ها از نظر سئو |
7- تنظیم ALT تصاویر |
8- کم نمودن حجم تصاویر برای قرار گیری در وب سایت |
9- تنظیم لینک های نوشته ها ، محصولات ، نمونه کار ها و ... |
10- تصحیح نمودن بخش کلی لینک ها در وب سایت |
11-اضافه نمودن کلمات کلیدی مقالات |
12-ایجاد توضیحات متا برای مقالات |
13-لینک دهی های خارجی برای مقالات |
14-آنالیزماهیانه مقالات و تحویل گزارش آن به کارفرما |
15-پیدا نمودن کلمات کلیدی مورد نظر در وب سایت شما |
16-طراحی استراتژی سئو هر 3 ماهی یک بار |
17-تحلیل و آنالیز رقبا هر 3 ماهی یک بار |
18-انتخاب مناسب ترین عنوان |
19-رعایت اصول اسکیما و OG در مقالات |
20-تخصیص تصویر شاخص |
21-متصل نمودن سایت به شبکه های اجتماعی مجموعه |
22-ارسال محتوا به شبکه های اجتماعی حائز احمیت از نظر سئو و قرار دادن بک لینک برای وب سایت |
23-سنجش تعداد کلمات کلیدی |
24-ایجاد وبلاگ |
25-قراردادن مطالب در وبلاگ پس از بازنشر آن |
26-بک لینگ گرفتن از وبلاگ |
27-ایجاد اکانت ویرگول |
28-قرار دادن محتوا در اکانت ویرگول |
29-معرفی وب سایت های مناسب برای گرفتن بک لینک |
30-مدیریت ایجاد بک لینک و محتوا به خواسته کارفرما |
31-مدیریت عنوان و لینک محتوا ها |
32-بهینه نمودن ابرواژه ها |
33-بهینه نمودن دسته بندی ها |
34-بهینه سازی هدینگ ها در مقالات |
35-اضافه سازی تگ های بولد |
36- آنالیز لینک های معیوب |
37-انجام Redirection ها |
38-معرفی سایت های مناسب جهت تبلیغات مورد نظر |
39-تنظیم لینک های کوتاه برای نمایش در شبکه های اجتماعی |
40-انجام تکنیک های مخفی سئو که خود شرکت برای پیشبرد اهداف صورت می دهد. |
شما می توانید برای مشاوره و سفارش این پکیج بر روی لینک زیر کلیک نمایید. |
سفارش پکیج پایه سئو |
همچنین می توانید سوالات خود را از راه های ارتباطی که در لینک زیر آمده است برای ما ارسال نمایید. | تماس با ما |

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *