برنامهی کامل بازاریابی: گام دوم، اهداف بازاریابی را اهداف شرکت قرار دهید

در ادامهی بحث روزهای پیش به گام دوم برنامهی کامل و جامع بازاریابی میرسیم که تعیین اهداف بازاریابی است. برنامه و طرحی که برای بازاریابی میریزید باید سه نتیجه را در بر داشته باشد:
۱. در صنعت موثر واقع شود.
۲. رضایت و خشنودی دنبال کنندگان و مخاطبان را شامل شود.
۳. تاثیر مثبتی در فروش گذارد و باعث سودآوری شود. ارزیابی این برنامه و طرح باید دارای نتایج روشن و ملموسی مثل تولید و ساخت لید و میزان سفارش محصولات باشد (توضیح بیشتر).
بازی و نتایج زمانی عوض میشوند که گروه بازاریابی مقاصد و اهداف پر اهمیت تری را سرلوحه کار خود قرار دهد. فقط مطمئن شوید که سایر بخش های شرکت در اهمیت بخش بازاریابی واقف باشند. در صورتی که گروه بازاریابی نتایج خوب و موفقی در یک زمینه مهم مثل سودآوری بیشتر شرکت را به دست آورد، تمایل دیگر بخش ها به همکاری و کار کردن با این بخش افزایش می یابد. مرحله بعدی این است که سایر بخشهای شرکت با بخش بازاریابی همکاری مستمر و سازندهای در رابطه با فعالیت هایی که در بازار صورت میگیرد داشته باشند و موفقیت های آتی را با یکدیگر سهیم شوند. قابل ذکر است که بهترین راهکار، راهکاری است که تمامی بخش ها با مشارکت و همکاری با یکدیگر سازنده فعالیتهای که در بازار صورت میگیرد باشند که این راهکار زمان قابل اجرا خواهد بود که تمامی بخش ها، بخش بازاریابی را به عنوان جلوبرنده و پیش برنده بشناسند. مشارکت و همیاری بخش های بازاریابی و فروش باعث افزایش درآمد و سودآوری محصولات شرکت می شود و نیز خشنودی و رضایت مشتری را نسبت به شرکت و برند را دربردارد.
لازم به ذکر است عاملی که باعث پیشی گرفتن شما از سایر شرکتها و برندها می شود، همین همکاری و همیاری میان بخش های مختلف شرکت است. کارکنان و اعضا بخش فروش برای افزایش خریداران انفرادی خود نیاز دارند تا از عوامل خارجی مطلع باشند و این عوامل را افراد بخش بازاریابی میدانند؛ آنها به طور دقیق از طرز تفکر و ایدههای متخصصان و تحلیلگران صنعت و حرفه مورد نظر با خبر هستند. این عوامل خارجی اساس و پایه برنامهها و طراحیهای توسعه بازار و صنعت را تشکیل میدهند؛ همچنین این عوامل به بخش های فروش و دیگر افراد در درک و فهم نیازهای مخاطبان و مصرفکنندگان ونیز تلاش برای رفع آنها کمک شایانی میکند.
اهداف بازاریابی مشارکت و همیاری دو بخش فروش و بازاریابی عامل موفقیتهای پیشرو در زمینه فروش محصولات است. در مصاحبهای که CMO.com با کریس کانل داشته است، ایشان چنین بیان کرده که در حدود ۸۹ درصد از مدیران بخش بازاریابی امید دارند که تا سال ۲۰۲۰ عهده دار و مسئول اصلی تجربه خریدارن و دنبالکنندگان باشند؛ درحالیکه به این نکته توجه نمیکنند که در حال حاضر تجربه خریداران و دنبالکنندگان از اهمیت بیشتری برخوردار است و مسئولان و مدیران شرکت موظفاند تا با ایجاد مشارکت و همیاری در میان تمام بخشها برترین نتیجه به دست آمده را در اختیار خریداران و دنبالکنندگان قرار دهند.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *