انتخاب دامنه مناسب - قسمت دوم

انتخاب دامنه مناسب مطلبی بود که در مقاله قبلی درباره اون تا حدودی توضیح دادم و 6 نکته مهم رو گفتم و قصد دارم در این مقاله هم درباره سایر نکات مهم در انتخاب دامنه مناسب صحبت کنم.
7- تداعی کننده حرفه و فعالیت شما
انتخاب یک دامنه مرتبط با فعالیت و حرفه شما یک مطلب بدیهی است . توجه به این مطلب میتونه همزمان با دیدن اسم دامنه شما مخاطبان مختلف رو از فعالیت و زمینه کاری شما آگاه کند. به عنوان مثال به اسم سایت هفت وب توجه کنید.
"عدد هفت از میان اعداد از تقدم خاصی برخوردار بوده و مورد عنایت اقوام مختلف جهان بود و هر جا که لازم بوده، نشانهای حاکی از یک کمال مقدس و قابل احترام یا مجموعهای بدون نقص آورده شود، از این عدد سحرآمیز استفاده میکردند. استفاده از یک عدد طلایی که در خیلی از جاها از قبیل هفت خان رستم و اسفندیار، هفت سین نوروز، هفت شهر عشق عطار، هفت کره و هفت دریا، عجایب هفتگانه، هفت روز هفته، هفت رنگ اصلی، هفتسیاره، هفت قلم آرایش، هفت خط روزگار و.... (راز عدد هفت چیست - تسنیم)" به عدد بکار رفته در اسم دامنه این سایت ناخودآگاه حس خوبی داریم پس انتخاب همچین عددی قبل از اسم دامنه یک شرکت طراحی سایت یک انتخاب هوشمندانه و مرتبط است.
کلمات کلیدی در انتخاب دامنه
8- استفاده از کلمات کلیدی
همون طور که میدونید بااستفاده از کلمات کلیدی برای محتواهایی که انتخاب میکنید میتونید بازدید های سایتتون رو بیشتر کنید.(راه های بالا بردن سئو سایت) حالا به این قضیه توجه کنید اگر اسم سایت شما همون طور که در مورد قبل گفتم مرتبط با فعالیت شما باشه میتونه یه کلمه کلیدی هم برای مطالب سایتتون باشه. به عنوان مثال اگر به دنبال اخبار روز ایران باشید سایت هایی مثل شهر خبر یا خبر آنلاین یا خبر فوری هم دارای کلمه کلیدی "خبر" هستند که شانس نمایش در رتبه های بالا تر گوگل رو افزایش میدهند و هم اسم سایت با مطلب مورد جست و جو شما همخوانی دارد.
۹- نوشتن و تلفظ راحت
اسم سایت باید به گونه ای انتخاب شود که افراد مختلف با تایپ آن مشکلی نداشته باشند و با شنیدن اسم سایت اسم دامنه رو تایپ کنند. اسم هایی که به صورت های مختلف نوشته میشوند دامنه مناسبی نیستند. برای انتخاب اسم دامنه به نحوه نوشتن فینگیلش اون توجه کنید چون اسم دامنه باید به صورت لاتین نوشته شود مثلا تایپ بعضی از اسامی که "و" دارند برای افراد مختلف به صورت فینگلیش متفاوت است مثلا کلمه دوستان به چند صورت dostan یا dustan نوشته میشود. پس ترجیحا کلمه ای انتخاب کنید که به یک صورت نوشته شود و کاربران برای تایپ آن دچار مشکل نشوند. و مورد دیگه هم تلفظ راحت دامین است به اصطلاح عامیانه اسمی باشه که راحت روی زبون بچرخه و افراد وقتی از سایت شما صحبت میکنند به راحتی اسم سایت شما رو ببرند.
۱۰- یکسان بودن نام دامنه و حساب های شبکه های اجتماعی مختلف
شبکه های اجتماعی مختلف امروزه به یک بستر خیلی بزرگ و غیر قابل انکار برای دیده شدن و برند سازی حرفه های مختلف تبدیل شدن پس برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی خودتون حتما باید در این شبکه های اجتماعی عضو باشید و فعالیت مداوم داشته باشید. اسم حساب کاربری شما باید هم اسم دامنه سایت شما باشد چون افرادی که با سایت شما آشنا میشوند حتما در شبکه های اجتماعی شما را دنبال می کنند و اگر اسم دامنه و شبکه های اجتماعی شما متفاوت باشد شاید مخاطبان شما به اشتباه رقبای شما رو دنبال کنند. پس حتما قبل از ثبت دامنه در شبکه های اجتماعی اسم موردنظرتون رو سرچ کنید که ببینید این اسم رو قبلا شخص دیگری انتخاب نکرده باشه.
۱۱- استفاده از سایت های انتخاب دامنه
همون طور که در این مقاله گفتم انتخاب دامنه خیلی مهم و تاثیر گذاره و بخاطر همین سایت های مختلفی هستند که در انتخاب نام دامنه مناسب به شما کمک می کنند. آدرس چند سایت انتخاب دامنه names4brands.com wordoid Domainhole
12- عدم استفاده از کلمات فارسی در دامنه
زبان ما فارسی هست پس شاید طبیعی باشه که خیلی از ما دوست داشته باشیم که اسم دامنه خودمون رو فارسی تایپ کنیم مثل www.هفت وب.com در نگاه اول این اسم دامنه در نظر مخاطب ها جالب نیست گذشته از اون بخاطر بالا رفتن سئو و داشتن رتبه بهتر در گوگل باید دامنه به صورت انگلیسی تایپ شود. پس حتما اسم دامنه باید فینگیلیش نوشته شود. در این دو مقاله سعی کردم درباره یه سری از نکات مهم انتخاب دامنه صحبت کنم از اونجایی که اسم دامنه مطلب خیلی مهمی هست باید به موارد دیگه ای از قبیل قابلیت طراحی لوگو اسم دامنه و اختصار آن و... توجه کرد پس باید زمان و دقت کافی رو صرف کنید تا با انتخاب هوشمندانه اسم دامنه هم به رتبه های بالای سرچ گوگل تبدیل شوید و هم اسم سایت با حرفه و فعالیت تون تطابق داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *