آموزش رفع خطای images optimization در GTmetrix

آموزش رفع خطای images optimization در GTmetrix
استفاده از تصاویر در وبسایت تاثیر بسیار زیادی روی ایجاد تغییرات ظاهری در سایت دارند. همه ما در سایت های خود و درهرنوشته حداقل از یک تصویر به خاطر اینکه بتوانیم در جستجوی تصاویر گوگل هم بالا بیایم استفاده میکنیم. در این بین سعی میشه تا همیشه از تصاویر با کیفیت و زیبایی استفاده شود که با خواندن پیام چشمی توسط بازدیدکننده در نگاه اول کاری کنید که محتوای سایت شما رو تا انتها دنبال کنند. اما یک شرط مهمی که برای استفاده از تصاویر در سایت وجود داره متاسفانه نادیده گرفته میشه که اونم چیزی نیست جز images optimization یا بهینه سازی کردن تصاویر سایت.
یکی از خطاهایی که بیشتر اوقات در سایت GTmetrix با آن مواجه می شویم خطای images optimization میباشد. این خطا به این معناست که عکس های سایت شما نیاز به بهینه سازی در سایز و حجم دارند.
در این موقع هست که شما با تصویر زیر در GTmetrix مواجه خواهید شد: تصویر بالا آدرس عکس هایی رو به شما نمایش می دهد که نیاز به کم شدن حجم و بهینه شدن دارند و در نهایت خودش یه نسخه بهینه شده عکس رو به صورت optimized version در اختیار شما قرار میدهد که می توانید آن را دانلود و با بارگذاری اون عکس درهاست خود کار بهینه سازی را انجام بدهید که این یکی از راه های زمان بر در بهینه سازی است.
بهینه سازی عکس چیست؟
وقتی از عبارت بهینه سازی عکس استفاده میکنیم دو روش کلی برای بهینه سازی تصاویر مد نظر است، بهینه سازی، سایز عکس ها (Serve scaled images) و کاهش حجم عکس ها (images optimization) هست که باعث افزایش سرعت سایت میشود. Serve scaled images : به شکل غیرمستقیم بر روی بهبود سئو سایت تاثیر میگذارد.که در مقاله قبل در مورد آن صحبت کردیم. Image optimization: بهینه سازی عکس، استفاده از اتریبیوت های همانند title و alt در عکس ها هست که به شکل مستقیم بر روی سئو تاثیرگذار است.
علت خطای images optimization
زمانی که تصاویر شما به خوبی فشرده سازی نشده باشند رخ میدهد. باعث کاهش لود سایت شما میشود. و از طرفی پهنای باند ماهانه هاست شما را زودتر تمام میکند. و وقتی سایتی دیر باز شود تجربه کاربری ( UX ) خوبی را به کاربران منتقل نمیکند، چرا که وقت کاربر تلف شده و دفعه بعدی به سایت شما سر نخواهد زد.
حال چطورخطای optimization images را حل کنیم؟
روش اول: استفاده از برنامههای ویرایشگر تصاویر:
بهترین روش برای رفع اخطای optimization images قبل از آپلود عکس در سایت میباشد شما می توانید با استفاده از ابزارهای همانند فتوشاپ سایز و حجم آنها را بدون کاهش کیفیت، خروجی بگیرید. به این منظور عکس مورد نظر را در فتوشاپ باز کرده و بعد از آن بر روی تب File کلیک کنید و گزینه Export را انتخاب کنید، در زیرمنوهای نمایش داده شده گزینه Save for Web را انتخاب کنید، در پنجره باز شده میتوانید انواع کیفیت و سایز مد نظر برای عکس را انتخاب کنید.
روش دوم : بهینه سازی تصاویر در ابزارهای آنلاین :
روش دیگری که می توانید با استفاده از آن اقدام به بهینه سازی تصاویر کنید استفاده از سایت های ابزاری است که به طور آنلاین عکس های شما را بهینه سازی می کنند که می توان به مواردی مثل optimizilla.com، سایت tinypng.com و compressor.io اشاره کرد. شما با وارد کردن تصاویر در این ابزارها میتوانید به سرعت حجم تصویر مورد نظر را کاهش دهید و در وردپرس آپلود کنید. که به توضیح دوتا از آن ابزارها می پردازیم:
Tinypng.com: بعد از وارد شدن به این سایت تصاویر مورد نظر را انتخاب کنید و بعد از فشرده سازی آن ها را در یک فایل zip دانلود کنید. البته در حال حاضر کاربران با آی پی ایران با vpn میتوانند از این سایت استفاده کنند. اما فراموش نکنید که این سایت بهترین سایت برای کاهش حجم عکس ها محسوب میشود و ارزش استفاده از vpn را دارد. Compressor.io : تفاوت این ابزار با ابزار Tinypng.com این است که در این ابزار باید عکس ها را تک تک وارد کنید و تک تک نیز دانلود کنید. این مساله باعث کاهش سرعت کارتان خواهد شد اما کیفیت تصاویر بسیار عالی خواهد بود.
روش سوم : استفاده از انتخاب فرمت درست :
بین دو فرمت png و jpg که بیشترین میزان فرمت از استفاده تصاویر رو دارند، تصاویری Png دارای کیفیت بالایی هستند و به همین دلیل حجم این تصاویرهم بالا خواهد بود. اما تصاویری که خروجی به صورت jpg دارند کیفیت به نسبت کمتری دارند و علاوه بر اون هم میتونید درسه سطح میزان رزولوشن اونها رو مشخص کنید. در صورتی که روی رزولوشن متوسط یا پایین باشند حجم کمتری خواهند داشت.پس پیشنهاد میکنم برای اینکه حجم کمتری داشته باشید از فرمت تصویری استفاده کنید که کمترین حجم ممکن رو ضمن اینکه تاثیر زیادی روی کیفیت تصویر نزاره استفاده کنید.
روش چهارم : استفاده از انتخاب اندازه درست :
در اولین قدم باید ببینید قالب شما از چه اندازه استانداردی برای تصاویر استفاده میکنه که موقع ساخت تصویر همون اندازه رو در نظر بگیرید. تصاویری هم که در داخل نوشتهها قرار میگیره باید از همین قانون پیروی بکنه و با دونستن اندازه استاندارد برای پهنای تصویر، ارتفاع رو بر اساس پهنا به اندازه استاندارد مشخص کنید.
روش پنجم : استفاده از افزونهها و پلاگینها در وردپرس و جوملا
روش اول و دوم قبل از آپلود عکس در سایت کاربرد دارد بر خلاف روش سوم که بعد از اپلود تصاویر نیز مورد استفاده قرار میگیرد. بعضی اوقات ممکن است شما تعداد زیادی تصاویر را در سایت خود با حجم بالا قرار داده باشید و زمان لازم برای بهینه سازی حجم زیادی ازعکس ها را ندارید در این صورت پلاگین هایی که اشاره خواهیم کرد میتوانند به شما اندکی در کاهش حجم تصاویر کمک کنند.دو مورد از مشهورترین افزونه های ورد پرس می توان به Smush و EWWW Image Optimizer اشاره کرد. و پلاگینهای ImageRecycle image optimizer و Imgen وJCH Optimize برای مدیریت محتوای جوملا مناسب هستند.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *