آموزش رفع خطای Avoid bad requests درGTmetrix

آموزش رفع خطای Avoid bad requests درGTmetrix
یکی از خطاهای رایجی که هنگام تست سرعت سایت با استفاده از GTmetrix با آن مواجه خواهیم شد خطای Avoid bad requests است. این خطا از نوع خطاهای محتوایی است که به دلیل درخواست اشتباه از سمت مرورگر ایجاد میشود.
خطای Avoid bad requests چیست؟
خطای Avoid bad requests به معنای این است که صفحه یا عکسی که کاربر قصد بررسی آن را دارد هیچگونه آدرسی در سرور برای آن وجود ندارد. یعنی وقتی مرورگر شما درخواستی برای لود کردن یک عکس یا صفحه را برای سرور ارسال می کند، سرور نمی تواند آن صفحه یا عکس را پیدا کند. به این معنا است که چنین آدرس یا فایلی ، دیگروجود ندارد یا ناقص است . گاهی اوقات ممکن است شما در کدها و یا فایل های HTML و CSS خود یک فایلی یا عکسی را فراخوانده باشید که دیگر وجود ندارد. بعنوان مثال ممکن است شما یک عکس را فراخوانده باشید و کد آن را داخل فایل HTML یا CSS خود قرار داده باشید، مرورگر این درخواست را خوانده و عکس را از سمت سرور فراخوانی میکند، اگر چنین عکسی وجود نداشته باشد، سروراطلاعاتی برای ارائه به مرورگر نخواهد داشت. و باعث می شود زمان بارگذاری صفحه افزایش یابد، و باعث کندی سرعت سایت شود، چون سروربه دنبال چیزی میگردد که وجود ندارد.
دلایل ایجاد خطای Avoid bad requests
رخ دادن خطای Avoid bad requests میتواند دلایل مختلفی داشته باشد. که یکی از آن دلایل که خطای404 است که اکثر ما با آن مواجه شدهایم. یا دلیل دیگری که میتواند باعث بوجود آمدن خطای Avoid bad requests باشد فراخوانی برخی از فایل ها از سایت های دیگر است که اکنون آن فایل ها و یا سایت ها به هر دلیلی در دسترس نیستند. دلیل دیگر این خطا میتواند خطای 500 باشد. اصولا زمانیکه فایلی فراخوانی شود و آن فایل به هر دلیلی موجود نباشد این خطا بوجود میآید.
پیام خطای 404 چیست؟
همه ما با صفحه خطای 404 آشنا هستیم، درست است؟ این همچنین یکی از درخواست های Bad Request است که کاربر را به صفحه خطای 404 یا یافت نشد. درواقع، این یک کد پاسخ HTTP استاندارد است که نشان می دهد مشتری با سرور متصل شده است، اما سرور نمی تواند فایل دقیق را پیدا کند. بنابراین، یک صفحه "404 Not Found" به طور خودکار ایجاد می شود و وقتی کاربران پیوند خراب را دنبال می کنند
سرور آن را به آنها نشان می دهد
پیام خطای 404
خطای avoid bad requests را چگونه پیدا کنیم؟
برای برطرف کردن خطای Avoid bad requests ابتدا باید منبع این خطا را پیداکنید. این درخواست ها گاهی اوقات به وضوح قابل مشاهده است. مثلا وقتی قرار است تصویری وجود داشته باشد، اما از بین رفته باشد یا ممکن است در پس زمینه قرار بگیرد ، اما بلافاصله ظاهر نمی شوند.که برای فهمیدن این موضوع کافیست به آدرس صفحه مورد نظر رفته و ببینید کدام فایل ها هستند که لود نمیشوند.اما زمان های دیگری هم وجود دارد که هیچ نشانه ای از درخواست بد ظاهر نمی شود.بنابراین ، توصیه می شود CSS استفاده نشده را حذف کنید و تمام صفحات و منابعی که مورد استفاده قرار می گیرد را بررسی کنید. از ابزارهای مناسب برای یافتن دلایل بوجود آمدن خطای Avoid bad requests استفاده نمایید.برای یافتن این دلایل ما به شما استفاده از کنسول مرورگر را پیشنهاد میدهیم. سایت خود را در یکی از مرورگرها باز نمایید. (مرورگر تفاوتی ندارد کروم، موزیلا و یا اپرا باشد.) سپس روی صفحه کلیک راست نمایید و گزینه Inspect element یا کلید F12 صفحه کلید را بزنید. در صفحه باز شده مطابق تصویر زیر به بخش Network مراجعه نمایید و در لیست Request ها اگر گزینهای به رنگ قرمز بود، آن موردها دلایل بوجود آمدن خطای Avoid bad requests میباشند. با استفاده از سایت GTmetrix پس از آنالیز کردن سایت، فایل ها و آدرس هایی که دچار bad requests شده اند را برای شما نمایش می دهد تا راحت تر بتوانید اقدام به اصلاح یا حذف آن ها کنید.
چگونه مشکل Avoid bad requests را رفع کنیم؟
- روش اول : مثلا اگر صفحه شما یک عکسی را فراخوانی میکند یا به اصطلاح آن را صدا میزند، اما عکس وجود ندارد، کافیست آدرس “src” که یکی از اتریبیوتهای img است را تغییر داده و آدرس یک عکس دیگر را بدهید یا کلا کدهای فراخوانی آن عکس را حذف کنید تا مشکل درخواست بد به وجود نیاید.
- روش دوم : گاهی وقت ها مشکل، Avoid bad requests نیست، زمانی که شما کلی فایل همانند عکس دارید و بعد SSL خود را نصب میکنید و از پروتکل HTTP به HTTPS انتقال میدهید این مشکلات رخ میدهد. پیشنهاد میشود اگر وردپرس هستید افزونه Simple SLL را نصب کنید و سپس دوباره بررسی کنید.
- روش سوم : بعد از حذف یک تصویریا تغییر فونت کش را پاک کنید.
- روش چهارم : لینک های خود را دستی در صفحه بررسی کنید. یک افزونه برای گوگل کروم وجود دارد به نام Linkminer که به شما در پیدا کردن لینک های بد کمک میکند.
پس اگر می خواهید با خطای bad requests روبه رو نشوید، از لینکهای شکسته، لینکهای مرده و همچنین خطاهای 404 و 410 و درخواستهای بیفایده جلوگیری کنید تا باعث افزایش سرعت لود سایت شما شود.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *