آموزش رفع خطای ورودی - خروجی (I-O)
آموزش رفع خطای ورودی/خروجی (I/O)
این خطای ورودی / خروجی (I/O) می تواند به دلیل مشکلات جزئی اتصال یا آسیب جدی سخت افزار در محیط ذخیره سازی باشد.ممکن است پیام خطا "درخواست به دلیل خطای ورودی / خروجی انجام نشد " را دریافت کنید که می تواند دلایلی داشته باشد که ما آن دلایل را باهم بررسی می کنیم :
- مشکل اتصال بین هارد دیسک، USB ، کارت SD و سیستم شما
- درایور دستگاه منسوخ شده
- دستگاه شما آسیب دیده یا خراب شده است
- ویندوز در تلاش است تا ازیک حالت انتقال استفاده کند که دستگاه سخت افزاری نمی تواند از آن استفاده کند
چگونه خطای ورودی / خروجی (I/O) را در ویندوز برطرف کنیم ؟
روش اول : اتصال سخت افزار را بررسی کنید
بررسی کنید که آیا خطای ورودی / خروجی (I/O) به دلیل اتصال شل یا خرابی کابل / پورت USB ایجاد شده است. در صورتی که سیستم دیگری در دسترس است ، سعی کنید آن دستگاه را به سیستم دیگری متصل کنید. سعی کنید هارد دیسک یا USB خود را به پورت دیگر دستگاه متصل کنید. کابل USB را تغییر دهید.
روش دوم : درایور دستگاه را به روز کنید یا دوباره نصب کنید
درایور منسوخ شده امکان ایجاد مسائل مختلف مربوط به دستگاه شما را دارد. مثلا "USB در ویندوز نمایش داده نمی شود" و خطای ورودی / خروجی (I/O) درخواست انجام نشد نمایش داده می شود که برای رفع آن طبق مراحل زیر عمل کنید.
مرحله اول : دایو فلش USB یا هارد اکسترنال را به کامپیوتر وصل کنید ، روی This pc کلیک راست کنید (در ویندوز 10) و "manage " را انتخاب کنید.
مرحله دوم : روی مدیریت دستگاه کلیک کنید و سپس درایوهای دیسک را گسترش دهید.درایوهای USB مشکل ساز را پیدا کنید و کلیک راست کرده و " Update driver " را انتخاب کنید.
مرحله سوم : روی ، جستجو به صورت خودکار برای جستجوی آنلاین نرم افزار درایو ، کلیک کنید.
مرحله چهارم : منتظر بمانید تا درایور به روز شود و سپس سیستم خود را مجددا راه اندازی کنید. و بعد از آن سیستم را باز کنید که ببینید خطای ورودی / خروجی (I/O) از بین رفته است یا خیر.
درایوها را به روز کنید
روش سوم : با تغییر حالت انتقال در IDE Channel Properties خطای دستگاه ورودی / خروجی را برطرف کنید
همانطور که گفتیم اگر ویندوز بخواهد از یک حالت انتقال آماده استفاده کند که دستگاه شما آن را پشتیبانی نمی کند، با پیام خطای" درخواست به دلیل خطای ورودی / خروجی (I/O) قابل انجام نیست" مواجه می شوید. و برای رفع خطای ورودی / خروجی (I/O) ، کافیست حالت انتقال را تغییر دهید.
مرحله اول : Windows+x را فشاردهید تا منو باز شود، سپس "device manager" را انتخاب کنید.
مرحله دوم : "IDE ATA / ATAPI controllers" را باز کنید. زیر مجموعه ای باز می شود که کانالهای مختلف IDE ATA/ATAPI را برای سیستم لیست می کند.
مرحله سوم : روی کانالی که درایو مناسب متصل است کلیک راست کنید و سپس روی"Properties" کلیک کنید.به طور معمول این کانال secondary IDE channel است.
مرحله چهارم : در برگه تنظیمات پیشرفته ، دستگاه نمایانگر درایو مناسب فقط pio را در کادر " حالت انتقال" انتخاب کنید.به طور معمول این دستگاه 0 است سپس ok را کلیک کنید و از همه پنجره ها خارج شوید.
مرحله پنجم : درایو را بررسی کنید و امتحان کنید که آیا پیام خطای " درخواست به دلیل دستگاه I/O انجام نشده است" حذف شده است.
آموزش رفع خطای ورودی/خروجی(I/O)
روش چهارم : حرف درایو را تغییر دهید (Change the driver letter)
تغییر حرف درایو دستگاه ممکن است خطای ورودی / خروجی (I/O) را نشان دهد.در Disk management می توانید حرف درایو هارد ، یا USB یا کارتSD را تغییر دهید.
مرحله اول : به This pc بروید و روی آن کلیک راست کرده و در قسمت manage ، Disk management را انتخاب کنید.
مرحله دوم : روی هارد دیسک ، کارت USB یا SD خود راست کلیک کرده و "Change Drive Letter and Paths" را انتخاب کنید.
مرحله سوم : در پنجره جدید روی تغییر کلیک کنید.
مرحله چهارم : حرف جدید را به درایور USB خود اختصاص دهید و تایید را کلیک کنید.
روش پنجم : ارسال برای تعمییر دستی
اگر هیچ کدام از روش های بالا برای رفع این خطای ورودی/خروجی (I/O) به شما کمک نکرد ، توصیه می شود دستگاه خود را برای تعمییر دستی بفرستید چون ممکن است /اسیب جدی به دیسک سخت درایو فلش USB یا کارت حافظه شما وارد شود.
بازیابی اطلاعات از خطای دستگاه ورودی/ خروجی
اگر پس از رفع خطای ورودی/خروجی (I/O) اطلاعات مهمی در هارد اکسترنال ، درایو فلش USB یا کارت SD دارید ، می توانید پرونده های خود را با نرم افزار بازیابی هارد دیسک - EaseUS Data Recovery Wizard بازیابی کنید.
مرحله اول : نرم افزاربازیابی هارد دیسک را اجرا کنید
نرم افزار بازیابی هارد دیسک EaseUS را راه اندازی و اجرا کنید، هارد دیسک خود را که دارای خطای ورودی / خروجی (I/O) است را انتخاب کنید و اسکن کنید تا داده های از دست رفته شما اسکن شود.
مرحله دوم : داده ها را بر روی هارد دیسک پیدا کنید
صبر کنید تا برنامه اسکن کند و داده های از دست رفته شما را از زبانه های سمت راست پیدا کند.
داده ها را بر روی هارد دیسک پیدا کنید.
مرحله سوم : بازیابی اطلاعات از دیسک
در آخر ، پرونده های گمشده ای را که می خواهید بازیابی شوند را انتخاب کنید. برای دیدن فایل ها می توانید یکی یکی روی آن ها دوبار کلیک کنید. سپس روی recover کلیک کرده و سپس یک هارد دیسک دیگر را در سیستم خود ذخیره کنید تا داده های شما ذخیره شوند، سپس روی تایید کلیک کنید تا بازیابی موارد گمشده را شروع کند.

دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *